Foodles maakt voedingsvragen minder zwaar

 

De media geven steeds vaker aandacht aan voeding en gezondheid. Wij, Nederlanders, zijn ons meer en meer bewust van het belang van gezonde voeding, maar hebben tegelijkertijd steeds meer vragen over die voeding.

 

Diëtistenpraktijk Foodles is gevestigd in Son en Breugel. De diëtiste van Foodles maakt voedingsvragen minder zwaar en geeft daarom voedings- en dieetadviezen aan particulieren, maar helpt ook bedrijven hun gezondheidsbeleid uit te voeren. Voor specifieke informatie per doelgroep zie de informatiebalk.

 

De diëtiste heeft spreekuur op maandag t/m donderdag en op maandag- of woensdagavond. Voor een afspraak kunt u bellen (zie contactgegevens) of gebruik maken van het contactformulier.

 

 

De meest recente update van deze website is van 1 januari 2019

  • Vanaf 25 mei 2018 dient iedere zorgverlener te voldoen aan de nieuwe privacywet (AVG/GDPR). De NVD heeft een privacyverklaring opgesteld waaraan bij NVD aangesloten diëtisten dienen te voldoen. Foodles voldoet hieraan. U treft de Privacyverklaring Diëtistenpraktijk Foodles aan onder menu Algemene informatie - Beroepsgeheim.

  • La Sonnerie presenteert Belle Fraîche op haar menukaart, hetgeen staat voor Verantwoord Genieten. Ook verkrijgbaar als afhaalmaaltijd. Kijk op www.bellefraiche.nl!

  • Onder "Voedingsweetjes" treft u een aantal suggesties voor uw weekmenu om gezond, gevarieerd en lekker te kunnen eten.

  • De "Tips" geven handvaten voor een goede gezondheid het hele jaar door!

  • En bij "Nieuws" staan de laatste nieuwtjes over Foodles en berichten over gezondheid en voeding uit de media.

  • De diëtiste van Foodles wandelt op woensdagochtend en nordic walked iedere vrijdagochtend met een groepje in Son en Breugel en omgeving. Zin om mee te lopen? Neem contact op.Facebook Twitter

Volgt u Foodles al op Twitter?  www.twitter.com/foodlestweets   

Ook op Facebook?  www.facebook.com/dietistefoodles


Joyce Coumans-Spelthan, uw diëtiste